h

Tarieven

Tarieven

Voor informatie over tarieven kunt je mij vrijblijvend bellen, mailen (heidi@nieboer-verliesrouw.nl) of het contactformulier invullen.

Ik hanteer verschillende tarieven voor de volgende gesprekken:

  • Kennismakings-/intake gesprek 45 min.
  • Individuele begeleidingsgesprekken 1 uur
  • Individuele begeleiding 1½ uur
  • Gezinsbegeleiding 1½ uur*

*In mijn praktijk is ruimte voor max. 3 gezinsleden. Wil je dat er meer gezinsleden deelnemen, dan kan dit bij jullie thuis of ik kan een ruimte huren.

De gesprekken vinden in principe plaats in mijn praktijk in Soesterberg. Vind je het prettig om de gesprekken op een andere locatie te hebben, dan kunnen we samen kijken wat mogelijk is.

Vergoeding

Mijn begeleiding wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

In het kader van de Wet Poortwachter is het mogelijk dat jouw werkgever extern gespecialiseerde hulp vergoedt. Je kunt het beste met jouw werkgever en/of Arbo-arts overleggen of Verlies- en rouwbegeleiding tot de mogelijkheden behoort.

Bedrijven

Voor bedrijven bestaan verschillende mogelijkheden: (groeps)trainingen, workshops, individuele begeleidingstrajecten etc. Neem gerust contact met mij op om samen te verkennen wat passend is voor jouw, je medewerker(s) en jouw bedrijf. Ik maak vervolgens met plezier een vrijblijvende offerte op.